• Doživite Moć Reklame na pravi način unapredite vaše poslovanje.Želimo da zajedno iskoristimo taj potencijal i postavimo baner ili poslovnu prezentaciju Vaše firme.Stranica na kojoj možemo predstaviti Vašu ponudu uz pomoć teksta, slika i video snimaka. Vaš siguran i odan partner Akord Media.Info

Portal AKORD MEDIA.INFO čini redakcija ljudi koji su samostalno, svojim radom i sredstvima pokrenuli ovu veb stranicu.

Za kratko vreme napornim dnevnim radom sedam dana u nedelji, uspeli smo da postanemo multimedijalno informativno  glasilo u Srbiji, regionu i dijaspori, na kome možete naći najnovije informacije iz svih društvenih oblasti.

Cilj nam je da se portal AKORD MEDIA.INFO razvije u još profesionalniji medij. Zato smo proširili redakciju, povećali produkciju vesti i lubrika i u okviru toga pokrenuli Radio AM. Ipak, to je i pvećalo troškove poslovanja.

Vašim donacijama možete da nam pomognete da i dalje ostanemo nezavisni sajt koji piše, govori sve ono što drugi portali ne smeju ili ne žele naravno poštujući novinarsku etiku.

Novčane priloge za opstanak i širenje portala AKORD MEDIA.INFO  možete dostaviti na tri načina: uplatom pomoću kreditne kartice, bankarskim transferom iz inostranstva i uplatnicom na naš dinarski račun. Ako imate bilo kakve nejasnoće u vezi sa plaćanjem, molimo Vas da nam pišete.

Hvala na podršci Vašem i našem sajtu!

REDAKCIJA

Redakcija:
Njegoš Popović
Direktor, Urednik

TEHNIČKA SLUŽBA

Tehnička služba:
Srđan  Vasić
Tehnički  Urednik

KONTAKT DETALJI

AKORD MEDIA komunikaciona služba
SRBIJA 18000 Niš, ul. Duška Radovića

381(0) 64 4762245 (Redakcija)
381(0) 61 1440767 (Urednik)

DOPISNIŠTVO DIJASPORA

Austrija Beč:
Jelica  Stanković
Novinar,Saradnik

AM /AUDIO & VIDEO:

A&V/AM
Aleksandar  Ismailović
Direktor

NAŠ CILJ

Pridružite se nama, na sajtu, akordmedia.info, koji je nastao sa ciljem da prenese sve informacije na pravi način bez cenzre.Busite uz nam se ma gde bili, u matici ili dijaspori. Nije bitno ni koje ste nacionalnosti, važno je samo da sa nama delite veliku ljubav prema istini.

Pošaljite nam Poruku!

795FanovaLajkuj
1PratilacaZaprati
2,000PratilacaZaprati
6PratilacaZaprati
12PratilacaZaprati
29PretplatniciPretplatite se
- Advertisement -