Niš je grad koji je četiri puta bio domaćin turnira TROJKA IZ BLOKA nastavlja sa aktivnostim u sklopu najvećeg sportsko-humanitarnog projekta Humanitarne organizacije SRBI ZA SRBE!!!

Humanitarni kviz znanja za koji je prijava po osobi, simbolična donacija – 150 dinara – održaće se u četvrtak 12. aprila od 20 časova u Restoranu Vedrik, ulica Knjaževačka broj 132.

Sedam oblasti od po deset pitanja (istorija, geografija, opšta kultura, oblast iznenađenja, sport, film i muzika)

Voditelj čita pitanja, svaka ekipa piše odgovore na papiru i nakon svake oblasti se sabiraju poeni. Za tri najbolje ekipe obezbedili smo medalje i pehare.

Između svake oblasti igraćemo zanimljive igre sa posebnim nagradama darodavaca:

– Restoran Vedrik – http://vedrik.rs/
– Korona – Ergo jastuk – http://corona-ergo.co.rs/
– Medeja – kozmetički salon – http://medejacosmetic.com/
– Tepih centar – http://www.tepihcentar.rs/

Obavezna rezervacija uz ime ekipe na: trojkaizbloka@gmail.com, prijava uz donaciju od 150 dinara po igraču, će se vršiti pred sam turnir. Igraće se u ekipama od 4 igrača. Ukupno petnaest ekipa. Napravite ekipu i prijavite se da pokažete svoje znanje!

Vašom prijavom za takmičenje direktno pomažete socijalno ugrožene porodice sa 4 i više dece! Uz dobru zabavu i takmičenje u znanju otpočinje borba protiv siromaštva u Nišu!

 

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe od 2005. godine prikupila je preko 2,4 miliona evra i pomogla više od 2.000 porodica koje žive širom Balkana! Kroz ideju TROJKA IZ BLOKA do sada je od 2012. godine organizovano više od 127 turnira u brzom šutiranju trojki u gradovima širom sveta – na čak tri kontinenta!
TROJKA IZ BLOKA je do sada kroz različite humanitarne turnire, okupivši preko 20.000 takmičara, prikupila više od 200.000 evra od čega je izgrađeno i renovirano 30 kupatila, 15 kuća i jedno porodilište i jedna zdravstvena ambulanta.

U 2018. godini nas očekuje mnogo izazova

VIDIMO SE NA KVIZU!!!
BUDI I TI DEO TROJKE IZ BLOKA!