Kompletna Video Produkcija

0

Potrebna Vam je kompletna video produkcija, od ideje, preko snimanja i montaže do završne obrade, spikerskih glasova i postprodukcije?
– Tu smo! 
Potreban Vam je samo određeni segment usluge video ili audio produkcije, samo snimanje kamerom, samo montaža, ili spikerski glas za vašu reklamu?
– Opet smo tu!

SNIMANJE I IZRADA REKLAMA
Ne zaboravite da prosečna reklama traje oko 30 sekundi ili manje. I to je sve vreme sveta koje imate da kažete ili prikažete sve što je važno. Takođe vršimo izradu tv reportaža, priloga, tv špica i emisija, muzičkih spotova u najkraćem mogućem roku. Kao i snimanje svih vrsta vaših veselja.

KREIRANJE KONCEPTA
Veoma važan segment koji mnogi često preskoče, smatrajući da je dovoljno što imaju neku početnu ideju po sistemu “lako ćemo”! Ali, uglavnom se ispostavi da je to greška! I nije lako ispraviti je.

PISANJE SCENARIJA ZA REKLAMNI SPOT
Još jedan od presudnih momenata u procesu stvaranja tv reklame, muzičkog spota, igranog, dokumentarnog ili korporativnog filma, kao i svake druge video forme.

SNIMANJE VIDEO MATERIJALA U FULL HD ZAPISU

Živimo u vremenu kada je Full Hd standard video snimanja, ali Vam nudimo video materijal čijim kvalitetom ćete biti ispred svoje konkurencije!

MONTAŽA
Kada video “uđe u montažu”, znači da ste “na pola puta” do gotovog proizvoda! Ali kakav će taj proizvod biti, presudno zavisi upravo od montaže!

POST PRODUKCIJA

Neposredno pre nego što se određeni video objavi, mora da bude izvršen proces koji je poznat kao postprodukcija. Vrlo jednostavno rečeno, radi se o procesu koji je potrebno primeniti kada su određeni snimci digitalizovani, to jest snimljeni, a zatim i pravilno sortirani, te kada je potrebno u skladu sa određenim zahtevima da bude izvršena njihova profesionalna obrada.

A isključivo u zavisnosti od potreba i zahteva samog klijenta, zavisi i da li će biti vršena samo video postprodukcija ili će biti neophodno da bude obrađen i zvuk, te da bude adekvatno usklađen sa samim videom.

Pored toga što stručnjaci, čija je to specijalnost mogu klijentima da isporuče video i to upravo u onom formatu koji im odgovara, oni takođe mogu da ponude i opciju definisanja takozvane „Edit“ liste, u okviru koje će biti navedeni svi segmenti konkretnog videa koje ovi stručnjaci treba na neki način da obrade ili, pak da ih iseku.

Podrazumeva se da će svaki klijent pojedinačno, moći od njih da dobije i savet o tome šta je potrebno izmeniti u određenim delovima i kako oni mogu da budu poboljšani, a da bi celokupna video postprodukcija mogla da bude uspešna.

U slučaju da se za tim javi potreba, ovi stručnjaci će na zahtev klijenata u određeni video, svakako dodati i različite specijalne efekte, a u skladu sa potrebama će profesionalno obraditi i zvuk.

Najčešće se prema važećoj definiciji, pod pojmom postprodukcija podrazumeva nekoliko postupaka, a njome je najpre obuhvaćena video, a zatim i takozvana audio postprodukcija.

Generalno govoreći, taj postupak obuhvata kako uređivanje samog video materijala i to upravo uz pravilnu primenu već pomenute „Edit“ liste, tako isto i implementaciju različitih specijalnih efekata, a koje ili klijent zahteva ili su jednostavno poželjni u okviru konkretnog videa.

Takođe je postprodukcijom obuhvaćeno i uređivanje audio efekata, odnosno muzike i zvuka, kao i dodavanje različitih zvučnih efekata i generalno, oblast poznata kao zvučni dizajn.

Potrebno informisati sve klijente, koje upravo zanima video postprodukcija da ta faza u zavisnosti od zahteva, naravno može trajati i više meseci, a podrazumeva se da će stručnjaci koje zapošljavamo moći da im prilikom dogovora kažu, okvirno koliko bi trebalo da traje celokupan postupak.

Budući da ovaj proces može uključivati i uslugu video sinhronizacije, odnosno sinhronizacije i tonske adaptacije, to se podrazumeva da su i te usluge, kao i titlovanje, dostupne po zahtevu klijenata.

FOTOGRAFIJA

Poštovani klijenti ukoliko imate potrebu za profesionalnim fotografisanjem vaše kompanije, proizvoda ili izradu modnih fotografija, AKORD MEDIA Vam stoji na raspolaganju.

Nudimo Vam mogućnost fotografisanja na terenu, u vašoj kompaniji. Raspolažemo sa profesionalnom fotografskom opremom koja zadovoljava najprofesionalnije standarde.