Veb usluge i grafički dizajn

0

IZRADA  SAJTA

Izrada internet prezentacije koja odgovara Vašem zahtevu, želji i potrebama. Naše poslovanje je profesionalno i kvalitetno i trudimo se da klijentu pružimo više za određeni budžet nego što bi dobili na dugom mestu. Analizom, planiranjem i istraživanjem kreiramo vaše poslovanje na internetu.

PISANJE TEKSTOVA

Pisanje tekstova za Vašu internet prezentaciju, teme iz svih oblasti: Ukoliko prvi put pokrećete sajt za Vašu kompaniju ili delatnost ili želite da osvežite već postojeću internet prezentaciju novim tekstualnim sadržajem, za Vas pišemo sve tekstove bez obzira na temu.

Naš tim se sastoji od osoba koje Vam mogu sastaviti tekstove koji će Vašu kompaniju predstaviti na najbolji način i tako ostaviti utisak kompetentnosti za delatnost kojom se bavite.

Vizuelni identitet

Želite funkcionalan, pregledan i jednostavan izgled internet prezentacije i organizovanu strukturu, prepustite našem timu da Vam predstavi predlog ili izložite Vašu ideju.

Izrada logotipa

Obavljamo izradu originalnog i jedinstvenog logotipa za Vaš brend, a možemo i već postojeći logotip da redizajniramo i na taj način poboljšamo njegov izgled. Priprema za štampanje majica, vizit karti, rokovnika, flajera i ostalog propagandnog materijala.

Domen

Obavljamo uslugu kupovine domena i dajemo preporuku za internet provajdera ili kod izabranog provajdera vršimo kupovinu domena.

Hosting

Obavljamo uslugu kupovine hostinga uz preporuku za provajdera ili kod odabranog provajdera od strane klijenata.

SEO

Neka Vaš sajt bude uvek na dobrom mestu pozicioniran kada je su u pitanju različiti pretraživači. Pomoću Google search console i ostalih aktuelnih načina obezbedićemo najbolju poziciju Vašem sajtu.

Društvene mreže

Društvene mreže i postojanje na istim su nezaobilazna stvar. Ako Vam je potrebno da Vaša kompanija bude primećena i da se o Vašem brendu ili delatnosti zna, naš tim će se pobrinuti da redovnim objavama i postovima obaveštava zainteresovane i potencijalne korisnike Vaših usluga.

Sređivanje baze podataka

Ukoliko imate server koji je bogat podacima koji su na neadekvatan način složeni, tako da je njihova pretraga otežana i onemogućena, za Vas možemo uraditi celokupno sređivanje baze podataka

Redizajn sajtova

U zavisnosti od zahteva klijenata, redizajn veb sajta može da bude jako zahtevan. Iako se redizajn sajta radi praktično od početka, mora se uzeti u obzir da taj sajt već ima sadržaj koji je učitan od strane Google, raspored stranica, ekstenziju stranica, nekad čak i administratorski deo odakle se ažurira.

Sav redizajn mora biti baziran na ne remećenju strukture sajta i njegovog prethodno učitanog sadržaja. Uzimajući u obzir da se redizajn sajta radi za istu veb adresu, odnosno domen, što je u 99% slučajeva tako, skoro je podrazumevano da ćemo ponavljati copy/paste funkciju sadržaja sa starih stranica na nove stranice.

Tu se može javiti problem prilikom snalaženja u starom kodu jer iz našeg ličnog iskustva možete naići na klasične brljotine, nepregledne i zamršene linije koda koje je potrebno razmrsiti kako bi se uopšte bilo šta sa tih stranica iskoristilo.

To dosta usporava rad i produžava vreme koje je inače potrebno za redizajn jednog veb sajta.
Usluga redizajna veb sajta nije baš omiljena među veb dizajnerima jer ne ostavlja puno prostora i slobode kreativnosti, ali je i te kako važno iskustvo svakoga od njih.

Kroz redizajn se nailazi na dosta prepreka i problema koje treba rešiti, a u ovom poslu skoro i da ne postoji nerešiv problem, pa se dosta toga može novo naučiti kroz sopstveni primer, jer se u svetu veb dizajna i developing-a stalno javljaju neke novine, tehnologije i načini rešavanja dizajnerskih problema.