AudioProdukcija Radio AM

0

Potrebna Vam je audio & video reklama za Vašu delatnost? To više nije nikakav problem za Vas, obratite se nama, jer mi ćemo Vam pomoći na pravi način.

Radio AM & AKORD MEDIA TIM Vam pružaja
profesionalnu audio & video podršku za Vaš brend firmu, ili preduzeće. Kompletna audio & video produkcija po najpovoljnijim cenama u zemlji, inostranstvu.

Posle višegodišnjeg iskustva u radu sa medijima, predstavljamo pravi srpski brend AKORD MEDIA TEAM, otvoren za saradnju sa nezavisnim produkcijama, marketing agencijama, radio stanicama kao i sa klijentima na teritoriji cele Srbije, Dijaspore.

Kroz godine iskustva zahvaljujući kvalitetnim vokalima, spikeri AKORD MEDIA TEAM-a, iza sebe imaju veliki broj uspešnih projekata, u kategorijama radio reklama, džinglova, kratkometražnih filmova, dokumentaraca, televiziskih radiskih emisija i raznih kinematografskih dela.

Internet je omogućio da jednostavno i brzo stupimo u kontakt sa mnogim kompanijama, kreativnim agencijama, radio, tv stanicama širom Srbije, dijaspore. Više nije važno da li se nalazimo u istom gradu, jer snimanje vokala spikera i kompletna audio & video produkcija, obavlja se u studiju koji je posebno prilagođen za tu namenu i poseduje profesionalnu opremu visokih performansi.

 

AKORD MEDIA TEAM Vam po najpovoljnijim cenama u zemlji pruža profesionalnu adio & video podršku i to:

  • Radio reklame
  • TV reklame Reportaža – audio, video
  • Kratkih radiskih reklama
  • Radijske i tv špice
  • Govorni automati

Komponovanje muzičke podloge za (vesti, vremensku prognozu, sportske vesti, informativne emisije, autorske emisije i sl.)

Radio Tv, Reklamni Spot, Produkcija Reklama – nikakav problem!!!

Naš tim koji čine profesionalni spikeri i producenti sa dugogodišnjim iskustvom, učestvuje u izradi radio reklama i svih vrsta radijskih reklama. Kompletna radijska produkcija reklamnih spotova i reklama je vrhunskog kvaliteta.

Prilikom izrade reklama, zvuka, koriste se produkcioni elementi, muzičke podloge, posebno prilagođene radijskoj i TV industriji, kao i specijalizovani efekti.

Takođe želimo da dodamo da veliki akcenat stavljamo i na mastering reklame ili ti finalizaciju reklamnog spota. Na Vama je samo da odaberete tip reklame kakvu želite da snimimo za Vas, i budite uvereni da vaša reklama neće proći nezapaženo kod publike.

Proces izrade radio reklame i prednosti reklamiranja na radiju