Ko smo mi, šta smo mi?

  0

  Radio, sve od svog nastanka, pa do današnjeg dana služi za prenos glasa i muzike. Međutim danas, ipak, možemo da biramo koju vrstu muzike želimo da slušamo, koje autore, koje emisije, u koje vreme i kojim redom.

  Internet radio nam je doneo slobodu da sami uređujemo svoj radijski program, ali i dalje, radio služi da nam prenosi informracije i da nas zabavlja, i tu se ništa nije promenilo. Internet prostor prosto vrvi od raznih radio stanica.

  Cilj nam je, da pokažemo da radio nije samo zabavna igračka i kutija iz koje se čuje neka muzika bez ikakvog reda i smisla. Takvih, “radio stanica“, možete pronaći mnogo.

  ŠTA JE ZA NAS RADIO?

  Mi želimo, da Vam dokažemo da smo, jedinstveni, originalni, drugačiji i neponovljivi. Nama je čast i zadovoljstvo, što spadamo u tu grupu radio stanica kojima su ova pravila važna. U svom Akord Media timu imamo veoma veliki broj, iskusnih dugogodišnjih novinara, producenata, urednika iz radio Niš-a,  radio Beograd-a, dopisnika B92, saradnika ANEM-a. Deo našeg tima, su takođe i novinari sa međunarodnim novinarskim legitimacijama iz Austrije.

  Spajanjem iskustava, ljubavi prema Radiju, mladosti, energije, timskog rada, pokazaćemo i dokazati da je moguće da se izborimo za svoje mesto, kod velikog broja slušalaca isključivo vrhunskim kvalitetom programa i usluga.

  Ukoliko ste ljubitelj dobre muzike, onda će AKORD MEDIA (AM radio) zasigurno zadovoljiti Vaša čula. Pažljivo odabrana muzika i pesme koje svi vole kao i druge muzičke emisije, razni gosti iz sveta muzike, učiniće da AKORD MEDIA (AM radio) bude recept za vaše dobro raspoloženje.

  Pozitivna atmosfera i dobar provod, sinonim su za radio, jer smatramo da naši slušaoci to zaslužuju, zajedno sa istinitim, iscrpnim i proverenim informacijama o dešavanjima u Svetu, Regionu, Sportu, Estradi itd. Jednostavno obaveštavaćemo Vas, o svemu onome, što se dešavalo tokom noći, dok ste Vi spavali mirnim snom.

  SVE JE SPREMNO! MAŠINA JE POKRENUTA!